NEMAZAT

 

ROYAL ENFIELD Interceptor 650 Twin CANYON RED

Cena: 182 990,– Kč s DPH

Záruka: 3 roky a neomezené km

Evropská asistenční služba: 3 roky

VOGE 500DS ADVENTURE KIT - černá

Cena: 139 990,– Kč

AKČNÍ CENA – VÝPRODEJ SKLADU!

PŮVODNÍ CENA 165.990,–Kč

Sada 3× hliníkových kufrů zdarma k motocyklu.

Záruka: 2 roky

ROYAL ENFIELD Himalayan 411 SILVER MATT

Rok výroby: 2022, Výkon: 18kW

Himalayan Kombinuje vynikající všestranost a komfort na celodenní jízdy. Odpružení pro dlouhé cesty, přirozený vzpřímený posed, odolný vytáčivý motor, to vše podporuje pohodlnou jízdu, ať už jste na dálnici, v ulicích města nebo na odlehlé horské stezce. Nejuniverzálnější motocykl značky Royal Enfield, který vezme jezdce téměř kamkoli, kam bude chtít. Na cestu nebo mimo ni.

ROYAL ENFIELD Interceptor 650 Twin BAKER EXPRES

Rok výroby: 2022, Výkon: 34,4kW

Typický moderní klasický roadster – se kterým je radost jezdit na klikatých silnicích, dálnicích, nebo v městské džungli, se stejnou lehkostí a grácií jak pro začátečníky tak pro zkušené jezdce. Příběh inspirovaný ikonickým modelem Interceptor z 60.let v době jeho největší slávy na americkém západním pobřeží. Nový Interceptor 650 Twin vystihuje životní styl slunné Kalifornie. Tato moderní klasika je podstatou britského roadsteru, která spojuje nadčasový styl a současný výkon.

ROYAL ENFIELD METEOR 350 Fireball Red

Rok výroby: 2022, Výkon: 15kW

Všestraný cruiser

Meteor představuje věčnou podstatu jízdy, s klasickými konturami a nadčasovými designovými křivkami je to lehký plnokrevný cruiser, připravený na otevřenou dálnici a se stejnou lehkostí zvládne výzvy města. Srdcem Meteoru je zcela nový vzduchem chlazený motor SOHC o objemu 349ccm s charakteristickým dlouhým zdvihem a elektronickým systémem vstřikování paliva, který zajišťuje plynulý přenosný výkonu a spoustu točivého momentu. Nový motor pokračuje v legendární tradici jednoduchých singlů a pulzuje viscerálním rytmem.

117 článků
12 stran
předchozí 1 2 3 ... 10 11 12